Alagútszindróma áttekintés

Zsibbadó kisujj. Zsibbadó kisujj: ez állhat a tünet mögött - Eszedbe sem jutna! - Egészség | Femina

Tartalom

  legjobb ízületi fájdalomkrém vélemények

  A zsibbadás azok közé az egészségügyi panaszok közé tartozik, amelyek sokáig nem is tudatosulnak. Ha azonban úgy érzed, nem valószínű, hogy egyszerűen elfeküdted a kisujjadat, az alábbi problémának érdemes utánajárnod. Zsibbadó kisujj Az ujjak zsibbadásának zsibbadó kisujj legtöbbször egy úgynevezett alagútszindróma nevű betegség áll.

  fájó láb a boka fájdalma

  Ez testszerte előfordulhat, kialakulásának hátterében valamely ér vagy ideg leszorítása áll. Amennyiben a zsibbadás a kisujjadra korlátozódik, valószínűleg az egyik zsibbadó kisujj - a singcsont - alagútszindrómájáról lehet szó. Ilyenkor egy, a könyök belső oldalán futó ideg megszorul egy félig csontos alagútban, és annak falához dörzsölődik.

  ezoterikus ízületi betegség

  Ez a vitamin segíthet Fontos, hogy igyekezz csökkenteni a kar egyoldalú terhelését, illetve érdemes B1-vitamint szedned. Ez a vitamin serkenti az idegek regenerációját: legbiztosabb természetes forrásai az olajos magvak, a tejtermékek és a tojás. Amennyiben azonban nem javul a helyzet, fordulj orvoshoz.

  térdízület fáj a lépcsőn történő felmászáskor

  Gyógyulás kiropraktikával Tudod, mit csinál egy kiroptaktőr? Kattints az alábbi videóra, és tudd meg, hogyan segíthet a panaszaidon!